Pilih Laman

kulawarga lan kangen ketupat, opor, rendang karo konco²ne.
kulawarga lan kangen ngemall.
kulawarga lan kangen piknik.

ngaturaken sugeng riyadi🙏🏼🙏🏼🙏🏼
nyuwun agunging pangapunten ampun kesupen, amplop angpaonipun diisi werno abrit sedoyo njih🥰 😉🤭

(ora salaman tetep seduluran)

🤍ibuk shinta•mbak sae•bapak dias🤍

 

 

%d blogger menyukai ini: